Lad det regne, sne eller lad solen skinne. Topkvalitet, der holder igennem alle de 4 årstider

Et hus skal selvfølgelig holde i mere end én generation. Derfor beholder vores produkter deres gode udseende og styrke i mange år fremover. Er det mon vores hemmelige opskrift på evig ungdom? Hardie® patenterede formel for fibercement og produktets opbygning er så stærk, at den opfattes som den bedste og mest holdbare fibercement på markedet.

De gode egenskaber I vores fibercement-produkter gør, at de er de foretrukne produkter med lavt vedligehold til facader hos håndværkere, arkitekter og husejere. Hardie® fibercementprodukter er tynde og dermed i “letvægtsklassen”, men er alligevel stærke og nemme at montere i forhold til gængse byggematerialer til facader. Det sikrer, at dit byggeri skrider hurtigere frem – uden komplikationer og fordyrende ekstraløsninger.

Vær bare tryg med valget af vores produkter i fibercement. De er både brandsikre, vandfaste og vil aldrig rådne eller revne.

Stærk ydeevne – også på sigt

Vores førende produktions-teknologi og innovation i alle processer er generationer foran andre produkter på markedet. Hardie® fibercement er brandsikker og modstår ethvert vejrlig, ild og svamp/råd. Produktet er designet til den Europæiske og Nordiske klimazone med skiftende temperaturer – med stor belastning af facaden til følge – og holder dermed i mange år fremover.
 

Ingen bevægelser der bevirker revner eller sprækker

Vores fibercement bevæger sig ikke og sprækker og revner dermed ikke som fx træ eller vinyl gør. Vores produkter er faktisk op til 3 gange mere formstabilt end en træfacade. Vores produktegenskaber imod fugt, råd og svamp er unikke, og produktsammensætningen klarer nemt fugtige og våde egne, uden at produktet skades.

Montér hurtigt og sikkert

Stol trygt på de unikke egenskaber i fibercement for at færdiggøre dit hjems facader. Grunden er, at vores produkter er meget fleksible og går ikke så let i stykker igennem byggefasen. De udvikler også mindre støv sammenlignet med nogle konkurrerende produkter, der indeholder flyveaske fra cement produktion. Rene kanter hver gang betyder også pænere og ensartede samlinger – gang på gang.
 

Lavt vedligehold

Vores produkter er ikke bare langtidsholdbare, men kræver også kun et minimalt vedligehold. Vores ColourPlus™ Teknologi bager farven ned i overfladen på plankerne, hvilket betyder, at disse samt vores Trim ikke kræver ekstra maling efter montage. De er efterfølgende nemme at rengøre med sæbe og vand.
 

Venlig over for miljøet

Vores produkter I fibercement er lavet af bl.a. cellulosefibre fra FSC-dyrkede Radiata nåletræer. Vi tilfører blot cement, sand, vand og et minimalt mix af tilsætningsstoffer for at øge bræddernes ydeevne. Vores produkter anses for at være langtidsholdbare med lavt vedligehold og er dertil energibesparende. Alle produktionsprocesser anvender genbrug af materialer til at fremstille nye brædder. Indholdet af naturlige ingredienser gør, at produktet afgiver mindre støv ved skæring og bidrager dermed til et sundere arbejdsmiljø.

Hvorfor fibercement?

  • Robust & stabilt
  • Udseende der ikke falmer
  • Krymper ikke
  • Nem montage
  • Meget lavt vedligehold
  • ØKO-venligt

Vi tror på, hvad vi sælger

Brug trygt Hardie® fibercementprodukter. Du vælger uden tvivl det bedste og mest testede produkt på markedet. Vores produkter leveres med en 15 års garanti. Vi har leveret facader til de Nordiske lande i over 13 år og solgt mere end 3.7 millioner m2 Hardie® Plank og Hardie® Panel beklædning.

Hardie® fibercement – hvad er det lavet af?

Vores forstærkede fibercementprodukter indeholder kun naturlige råstoffer:

  • Cellulose fibre fra FSC-plantager af Radiata nåletræer
  • Portland Cement
  • Sand
  • Vand


Og en lille del tekniske tilsætningsstoffer for at tilføre produktet de specielle, gode og langtidsholdbare egenskaber.

James Hardie Kundenservice

×