Bestil din farveprøve her!

Topkvalitet, der holder til skiftende vejrforhold med regn og rusk, sne og høj sol.

Et hus skal kunne stå i mange generationer. Derfor beholder vores produkter deres stilrene udseende og styrke i mange år fremover. Er det mon vores hemmelige opskrift på evig ungdom? Hardie® patenterede formel for fibercement og produktets opbygning er så stærk, at den opfattes som den bedste og mest holdbare fibercement på markedet.

De gode egenskaber I vores fibercementprodukter gør, at de er de foretrukne produkter med lavt vedligehold til facader hos håndværkere, arkitekter og husejere. Hardie® fibercementprodukter er tynde og dermed i “letvægtsklassen”, men er alligevel stærke og nemme at montere i forhold til gængse byggematerialer til facader. Det betyder, at dit byggeri skrider hurtigere frem – uden komplikationer og fordyrende ekstraløsninger.

Du kan derfor med ro i maven vælge et James Hardie-produkter i fibercement. De er både brandsikre, vandfaste og vil aldrig rådne eller revne.

Stærk ydeevne – også på sigt

Vores førende produktionsteknologi og innovation i alle processer er generationer foran andre produkter på markedet. Hardie® fibercement er brandsikker og modstår ethvert vejrlig, ild og svamp/råd. Produktet er designet til den europæiske og nordiske klimazone med skiftende temperaturer – under stor belastning af facaden – og holder dermed i mange år fremover.
 

Slut med revner og sprækker

Vores fibercement bevæger sig ikke og sprækker og revner dermed ikke som fx træ eller vinyl gør. Vores produkter er faktisk op til tre gange mere formstabilt end en træfacade. Vores produktegenskaber imod fugt, råd og svamp er unikke, og produktsammensætningen klarer nemt fugtige og våde egne, uden at produktet skades.

Montér hurtigt og sikkert

Du kan trygt stole på de unikke egenskaber i fibercement til dit hjems facader. Grunden er, at vores produkter er meget fleksible, og de går ikke så let i stykker i byggefasen. De udvikler også mindre støv sammenlignet med nogle konkurrerende produkter, der indeholder flyveaske fra cementproduktion. De får rene kanter hver gang, og det giver pænere og mere ensartede samlinger – gang på gang.
 

Lavt vedligehold

Vores produkter er ikke bare langtidsholdbare, men kræver også minimalt vedligehold. Vores ColourPlus™ Teknologi bager farven ned i overfladen på plankerne, hvilket betyder, at plankerne - og vores Trim-produkter - ikke kræver ekstra maling efter montage. De er efterfølgende nemme at rengøre med sæbe og vand.
 

Venlig over for miljøet

Vores produkter i fibercement er lavet af bl.a. cellulosefibre fra FSC-dyrkede Radiata-nåletræer. Vi tilfører blot cement, sand, vand og et minimalt mix af tilsætningsstoffer for at øge bræddernes ydeevne. Vores produkter anses for at være langtidsholdbare med lavt vedligehold og er dertil energibesparende. Alle produktionsprocesser anvender genbrug af materialer til at fremstille nye brædder. Indholdet af naturlige ingredienser gør, at produktet afgiver mindre støv ved skæring og bidrager dermed til et sundere arbejdsmiljø.

Hvorfor fibercement?

  • Robust & stabilt
  • Udseende der ikke falmer
  • Krymper ikke
  • Nem montage
  • Meget lavt vedligehold
  • ØKO-venligt

Vi tror på, hvad vi sælger

Brug trygt Hardie® fibercementprodukter. Du vælger uden tvivl det bedste og mest testede produkt på markedet. Vores produkter leveres med en 15 års garanti. Vi har leveret facader til de Nordiske lande i over 13 år og solgt mere end 3.7 millioner m2 Hardie® Plank og Hardie® Panel beklædning.

Hardie® fibercement – hvad er det lavet af?

Vores forstærkede fibercementprodukter indeholder kun naturlige råstoffer:

  • Cellulose fibre fra FSC-plantager af Radiata nåletræer
  • Portland Cement
  • Sand
  • Vand


Og en lille del tekniske tilsætningsstoffer for at tilføre produktet de specielle, gode og langtidsholdbare egenskaber.

James Hardie Kundeservice

×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×