Bestil din farveprøve her!

Din vækst, er vores løfte

It’s Possible™ med James Hardie

Byg din fremtid hos James Hardie og bliv en del af vores succeshistorie.

Vi går op i godt arbejdsmiljø. Vi stræber efter at alle medarbejdere skal møde glade op på arbejde og samtidig kan udvikle sig både professionelt og personligt. Fleksibelt, hurtigt og i øjenhøjde.

Men hvem er vi?

James Hardie er verdens førende inden for byggematerialer af fibercement og fibergips. Med vores tre produktmærker Hardie®, fermacell® og Aestuver® er vi den innovative vækstdriver i den europæiske byggematerialeindustri. Vi ændrer den måde Europa bygger på, med banebrydende innovationer til facade, interiør og strukturel brandbeskyttelse. Vi sætter nye standarder inden for områder som lean produktion, markedsføring af vores løsninger og implementering af vores push-pull-strategi.

Som international virksomhed bygger vi på individuelle karriereveje – afhængig af personlige kompetencer og individuelle ambitioner. Efter princippet ”Smart, Drevet, Ægte”, opmuntrer og udfordrer vi hinanden og har altid vores værdier i tankerne. Vi får tingene gjort, tager ansvar og vokser med hver opgave. Hvorfor fungerer det så godt for os? Fordi vi kombinerer den kreative ånd fra en start-up med kraften fra en global markedsleder. Vi udfordrer konventioner og afprøver nye måder.

Vi vokser sammen med vores partnere. Dette er en del af vores globale tankegang. Derfor har vi som ”Din Vækstpartner” fokus på vores medarbejderes langsigtede udviklingsperspektiver.

Vi lever efter vores værdier

De demonstrerer hvordan vi arbejder, interagerer og kommunikerer med hinanden hver dag.

  • Overhold vores forpligtelser
  • Samarbejde for storhed
  • Gør det rigtige
  • Vær modig og progressiv
  • Omfavn vores diversitet
Jeg nyder virkelig det respektfulde samarbejde mellem de forskellige afdelinger. Sammen finder vi altid en løsning i vores kunders interesse.
Maximillian
Customer Service

Vi lever diversitet

Vi er kun stærke som et hold.

Forskellige medarbejdere fremmer innovation og vækst. Jo mere interaktion, mod og fokus kan samles, jo bedre er ideerne og beslutningerne. Vi er interesserede i hvad folk har at sige, uanset kultur, baggrund eller personlig overbevisning.

Vi glæder os til at lære dig at kende. 

Jeg arbejder med utrolige kolleger. Smarte, drevet og ægte. Vi fungerer som forretningspartnere og fejrer vores succeser.
Darren Martin
Head of FP&A

Hvad du kan forvente hos os

En stejl indlæringskurve som følge af en ambitiøs væksthistorie
Personlig udvikling, læring på jobbet og adgang til vores digitale læringsplatform Masterplan.

Hurtige beslutningsprocesser
Det er vigtigt for os at se på fremtiden sammen.

Kreativ frihed og flade hierarkier
Vi møder hinanden i øjenhøjde og tager fat i tingende sammen.

Arbejde med fleksibilitet
Vi værdsætter personlig udveksling med hinanden, men elsker også vores fleksibilitet. Derudover er det muligt at finde individuelle løsninger der passer til din hverdag.

Europæisk arbejde inden for en international virksomhed
Vi arbejder internationalt. Vi har netværk med vores medarbejdere i Europa, Nordamerika og Asien-Stillehavsområdet.

Hos James Hardie er du velkommen til at være den du er. Tillid er vores grundlag for ikke kun at blive opmuntret til at bidrage med ideer, men også til at realisere dem.
Sabrina
HR Recruiting Specialist

Ofte stillede spørgsmå

Her finder du de oftest stillede spørgsmål omkring rekrutteringsprocessen

Du kan ansøge online via knappen ”Ansøg nu” i den respektive jobannonce. Kan du ikke finde et job, der passer dig? Så send os gerne en uopfordret ansøgning.
Vores ledige stillinger bliver opdateret på daglig basis. Så snart vi har fundet den rette kandidat, lukker vi stillingsopslaget.
Vi er især interesserede i dit CV. Det hjælper os, hvis du udover at liste dine tidligere stillinger, også beskriver specifikke aktiviteter og ansvarsområder. Du er vedkommen til at vedhæfte alle de dokumenter, der kan fremhæve dine kvalifikationer. Vi sætter også pris på en ansøgning, hvor du beskriver din motivation for at arbejde hos os – men det er ikke obligatorisk. Hvis du er blevet henvist til denne stilling gennem en af vores medarbejdere, så glem ikke at skrive deres navn i din ansøgning.

Det er vigtigt for os, at du er helt dig selv. På denne måde kan vi se, om vi passer sammen. Autenticitet og udvikling er meget vigtig for os. Tænk over hvad du gerne vil. Hvilken slags miljø har du brug for, for at kunne udvikle dig?

Din personlige tøjstil gør dig til den du er. Du skal føle dig godt tilpas hos os. Hvis du stadig er usikker, kan du aldrig gå galt med ”business casual”
Vores rekrutteringsprocesser er individuelle og afhænger af den respektive stilling. Normalt starter processen med en jobsamtale ansigt til ansigt, dette efterfølges af en anden samtale. Det er vigtigt for os at lære hinanden at kende for at sikre, at vi er et godt match. ”Feel Good”-faktoren spiller en stor rolle her hos os, og den bedste måde at opdage dette på er gennem en samtale ansigt til ansigt. Dette giver dig også mulighed for at lære afdelingen at kende.

Uopfordret ansøgning

Har vi ikke en ledig stilling som passer til dig?

Så send os en uopfordret ansøgning via e-mail til: [email protected]
 
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×