Bestil din farveprøve her!

En smuk bygning fortjener at forblive smuk.

Vind og vejr kan over tid være barsk ved en facade – og dermed dit hjem. James Hardies naturtro produkter med et bredt farveudvalg og overflader, sikrer ikke blot, at dit hjem kan modstå vind og vejr, men også at det forbliver smukt i mange år frem.

For at sikre at dit hjem forbliver smukt har vi produceret vores facader således, at de er stærke over for frost, vind, sne, regn og ild.
James Hardies langtidsholdbare fibercementprodukter har meget lavt vedligehold og er med til at gøre et hus til et hjem.

Find DIN Hardie® Plank

Med vores James Hardies virtuelle designunivers

Med James Hardies virtuelle designunivers kan du se vores mange naturlige farver og designe netop dit drømmehus.

Prøv forskellige farver og strukturer, skift imellem flere forskellige hustyper og lad dig inspirere.

Klassisk

Hardie® Plank facadebeklædning kombineret med puds skaber et klassisk, men friskt look for bygninger, der er i perfekt harmoni med deres omgivelser.

Et klassisk look til et nyt hjem


På dette nye store store fritliggende hjem blev Hardie® Plank fibercement i gråblå fra vores Cool kollektion kombineret med farven creme for at skabe et look, der er skræddersyet til ejeren.

 

Moderne

Bygninger skal være både smukke og miljøvenlige. James Hardie besvarer begge behov. Det perfekte produkt til at gøre din stil virkelig tidløs og bæredygtig.

Et strømlinet og tidsløst look


Dette smukke hus i lyse og grå nuancer er både moderne og tidsløs i sit udtryk.

Et modigt valg giver et unikt look


Disse lejligheder er beklædt med både Hardie® Plank og Hardie® Panel facadeplader og med forskellige vinkler af montage. Varme og neutrale farver som barkbrun og gråbeige er mixet og giver et flot og indbydende slutresultat.
 

Hardie® profiler

Vores profiler færdiggør facaden med det rigtige ”nordiske look”. Det gir lige det sidste designløft til dit byggeri. Samtidig beskytter profilerne din facade i mod stød, slag, vind og vejr.

Den perfekte finish med vinduer og trim

Trim er det sidste touch, der afslutter dit hjems design. Fremhæv hjørner, søjler, døre og vinduer med vores sortiment af både aluminiums- og fibercement-afslutninger.
  • Indramning af dit design
normalt er lyse trim det sikreste valg, da øjet først går til den lyseste farve i en kombination, og i de fleste tilfælde bruger du trim til at fremhæve dit hjem's mest interessante arkitektoniske funktioner.
  • Bringer definition og dybde
For dem, der føler sig modige, kan du også bruge kontrastfarver på Trim til at indramme vinduer, døre og hjørner. Antracitgrå vinduer kan se fantastiske ud op imod perlegrå eller creme. 

Enkel og traditionel

Hardie® Plank-paneler kombineret med mursten skaber et traditionelt udseende, men giver alligevel  en bred vifte af designmuligheder.

Mange muligheder for flotte kombinationer af både farve og form


Til disse nybyggede huse blev Hardie® Plank beklædning monteret både vandret og lodret og brugt som supplement til mursten.
For ekstra alsidighed blev Hardie® Plank-facadebeklædning brugt i flere farver for at skabe det ønskede look.


 

Naturlig

Få træets look. Leder du efter det traditionelle look fra træ uden vedligeholdelse? Hardie® Plank facadebrædder findes i mere end 8 millioner hjem over hele verden. Det holdbare produkt tilbyder skønhed og beskyttelse til hjem i forskellige klimaer.Tilbage til naturen

På grund af variationen i det naturlige træmønster tilbyder Hardie® Plank facadebrædder med træstruktur chancen for at skabe en naturlig udseende facade, der varer i årtier. Vores  sorte farve Midnight Black, er en flot moderne klassiker.

Et naturligt look til et moderne hjem

Hardie® Plank facadebrædder, der er installeret vandret og lodret, kombineret med sin naturlige struktur, skaber en stil tilpasset naturen, men alligevel stadig moderne. Den bløde sofistikerede lysgrå farve fremkalder klassiske linjer som med disse huse ved stranden.

Farverigt


Takket være de mange forskellige farver, som James Hardie tilbyder er det altid muligt at opnå det ønskede scenarie, hvad enten det er det naturlige udseende med varme farver eller et mere skandinavisk look med afdæmpede kølige nuancer.  

ColourPlus™ Teknologi

Farvekvalitet du kan stole på!

Sol, vind, regn og slid over tid er de værste fjender for alle facader, og det vil altid påvirke dit byggeri uanset hvor godt, det end er opført. Opnå det rigtige look og vær sikker på, din facade holder. Vores udvalg af ColourPlus™ Teknologi overflader er specielt udviklet til at forsyne dig med holdbare produkter med ekstrem lav vedligeholdelsesgrad. Vores flerlags “bage-teknologi” sikrer, at farven holder til alle udfordringer i selv de værste vejrsituationer.

Fordelene ved ColourPlus™ Teknologien:

  • Holdbar overflade
  • Den specielle "bage-teknologi"
  • Modstandsdygtig over for UV-stråling
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×