Bestil din farveprøve her!

Farvekvalitet du kan stole på!

Sol, vind, regn og slid over tid er de værste fjender for alle facader, og det vil altid påvirke dit byggeri uanset hvor godt, det end er opført. Opnå det rigtige look og vær sikker på, din facade holder. Vores udvalg af ColourPlus™ Teknologi overflader er specielt udviklet til at forsyne dig med holdbare produkter med ekstrem lav vedligeholdelsesgrad. Vores flerlags “bage-teknologi” sikrer, at farven holder til alle udfordringer i selv de værste vejrsituationer.

Find din egen farve i vores udvalg af ColourPlus™ Teknologi farver, der passer til netop dit design. Der er i alt 21 farver at vælge imellem – alle med 30 % bedre modstand imod at falme. (*Kilde: James Hardie Vejrtest)

Innovation er vores speciale i alt, hvad vi gør, og James Hardie ColourPlus™ Teknologien og finish repræsenterer et revolutionært gennembrud. Det tog mere end 4 år og over 2.000 testede formler at opnå det perfekte resultat, nemlig et holdbart materiale, der ikke falmer, ser godt ud og har et meget lav krav til vedligehold.

Dette bevirker mindre stress på byggepladsen, idet facaden kan monteres i alt slags vejr uden dyre forsinkelsers pga. vejrlig. Med ColourPlus™ Teknologie er der ingen grund til bekymring over fugtige vejrforhold, hvor der ikke kan males – i modsætning til ved træfacader.


Flotte og friske farver i lang tid 
Vores specialudviklede maling kommer i et udvalg af farver inspireret af naturen. Alt fra mørke brunlige til lyse beige farver. ColourPlus™ Teknologie er udviklet til at modstå solens ødelæggende UV-stråling og giver op til 30 % bedre sikring imod at produktet falmer i forhold til mange af de alternative facadeprodukter på markedet.

Ensartet påføring af de mange lag maling giver ensartede farver
Vores produktionsproces påfører malingslagene ensartet i den optimale tykkelse. Med denne proces påføres op til 50 % mere maling sammenlignet med maling påført på byggepladsen. ColourPlus™ Teknologi-overflader er hærdet i et kontrolleret produktionsmiljø og ankommer klar til montage på dit hus året rundt.

Lavt vedligehold
Vores ColourPlus™ Teknologi-overflader gør, at du udgår at male, og at byggepladser er fri for spande og pensler, der efterfølgende skal destrueres. På den måde spilder du heller ikke farlige/giftige organiske stoffer på jorden.

Ved montage af Hardie® fibrecementprodukter med ColourPlus™ Teknologi vælger du en løsning med lav vedligeholdelsesgrad, der ikke kræver ekstra maling efterfølgende.
 

Fordelene ved ColourPlus™ Teknologien

  • Holdbar overflade
Vi påfører flere lag maling (faktisk op til 50 % mere end påført på byggeplads) til enhver overflade og kant på vores facader og Trim, hvilket ikke efterlader umalede punkter/overflader. Ekstra tykkelse = Ekstra beskyttelse af dit hus.
  • Bage-teknologien
Imellem lagene af maling tørres overfladen (bages) for at sikre, at produktet ikke sprækker/revner eller at malingen skaller af.
  • Modstandsdygtig over UV-stråling
Vinyl og maling falmer generelt i solen. ColourPlus™ Teknologien modvirker, at farverne falmer og holder dermed farven frisk væsentligt længere.
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×