Bestil din farveprøve her!

Ikke alle fibercement produkter er ens. Her er grunden:

  1. Hardie® fibercement er udviklet igennem hele 7 generationer af fibercementteknologi. Alle vores produkter er underlagt over 40 skrappe kvalitetstjek under hele den kontrollerede produktionsproces. Vi overlader intet til tilfældighederne. Det sikrer, at vores produkter holder, hvad de lover – nemlig at beskytte dit hjem på bedst mulig vis.
  2. Hardie® fibercement bruger HardieZone™ Teknologi. Den unikke produktformel har givet os mulighed for at producere den mest holdbare fibercement på markedet. Vores produkter hverken krymper eller revner – end ikke efter mange års brug i ekstreme forhold. Ved brug af vores patenterede tilsætning til fibercementen er denne nu vandafvisende og lukker af for indtrængende vand/fugt. Frost- eller vandpåvirkning ændrer ikke produktets ydeevne.
  3. Den avancerede ColourPlus™ Teknologi på Hardie®-produkter til udvendige brug sikrer, at din facade ikke falmer og at den er beskyttet imod UV-stråling.

James Hardie innovation & teknologi

Ikke alle fibercement produkter er ens.

James Hardie innovation & teknologi

Ikke alle fibercement produkter er ens.

×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×