Bestil din farveprøve her!

NYHED: Optimer dine facadekonstruktioner med Hardie® Shield Vindplade!

NYHED: Optimer dine facadekonstruktioner med Hardie® Shield Vindplade!

02-04-2024
Er du på udkig efter en pålidelig og robust løsning til dine facadekonstruktioner? Så præsenterer vi med stolthed Hardie® Shield Vindplade - den ultimative løsning til både nybyggeri og renoveringsopgaver.

Hvorfor vælge Hardie® Shield Vindplade?


Modstandsdygtig mod vind og vejr:

Hardie® Shield Vindplade er designet til at imødekomme selv det mest krævende nordiske klima - og står solidt imod både regn, vind og frost. Du kan være sikker på, at din facade er beskyttet mod de mest barske elementer.

Let håndtering og installation:

Med sin stærke fiberstruktur kan vindpladen nemt og hurtigt monteres med klammer, søm eller skruer uden at forbore. Spar tid og ressourcer ved installationen og få din facade op at stå hurtigt og problemfrit.

Optimal ventilation:

Vores vindplade er meget diffusionsåben (Z-værdi 0,80), hvilket sikrer en tør ydervægskonstruktion uden at gå på kompromis med beskyttelsen mod vind og vejr. Din bygning kan ånde frit uden risiko for skader.

Gennemtestet kvalitet:

Med flere årtiers omfattende tests og brug i både private og offentlige bygninger er Hardie® Shield Vindplade en pålidelig og gennemtestet løsning. Den opfylder høje standarder for brandsikkerhed, klimabeskyttelse og vindlast, så du kan være tryg ved din investering.

Holdbart materiale:

Vores vindplade er produceret i et klassificeret ubrændbart materiale og er fri for skadelige salte eller stoffer, der kan påvirke tilstødende bygningsdele. Med en høj PH-værdi er den også modstandsdygtig over for råd og svamp, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

12 måneders eksponeringsgaranti:

Med Hardie® Shield Vindplade får du ikke kun en robust og pålidelig løsning til dine facadekonstruktioner, men også en eksponeringsgaranti på op til 12 måneder. Det betyder, at vores vindplader kan stå uafdækket i regn og vind i et helt år uden at blive porøse eller smuldre. Med denne garanti kan du være sikker på, at din investering er beskyttet, mens du arbejder på din bygning.

Læs mere om Hardie® Shield her
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×