Bestil din farveprøve her!

James Hardie opkøber Fermacell

James Hardie opkøber Fermacell

21-11-2017
Vi har i denne uge meddelt markederne, at James Hardie har ingået en endelig aftale om at erhverve Fermacell, Europas førende producent af produkter i fibergips.
Fermacell har et stærkt brand, opretholder en høj kvalitet inde for fibergips og forretningens struktur og værdier er meget kompatible med James Hardie. Fermacell er markedsledere i denne kategori og producerer derudover også cement baserede plader.

 
Fermacell deler vores filosofi om at fokusere på førsteklasses produkter og ved at tilbyde differentierede produkter har Fermacell udviklet en virksomhed, med et stærkt brand der står for kvalitet og har i dag en ledende markedsposition i Europa.

Ervhervelsen af Fermacell giver James Hardie en robust platform, hvormed det er muligt at accelerere firbercementvirksomhedens vækst i Europa. Fermacells markedspostion, deres salgstyrke, brede distributionsmodel og tekniske ekspertise, kombineret med vores viden indenfor fibercement, gør det muligt for os, at bygge en betydelig forretning op i Europa.

I de kommende år, forventer vi at kunne udnytte Fermacells viden om europæiske markeder, deres tekniske ekspertise, industrirelationer og distributionskanaler, til udvikling af nye fibercementprodukter, der er designet til at imødekomme de europæiske kunders behov.

Vi mener der er et betydeligt opadgående potentiale på det europæiske marked og ved at udnytte Fermacells kernekompetencer, forventer vi at realisere betydelige vækstmuligheder, samt at skabe langsigtet værdi for alle vores partnere.

At sikre kontinuiteten i vores drift og service til James Hardies og Fermacells kunder igennem hele processen er vores højeste prioritet.
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×