Bestil din farveprøve her!

Hardie® Plank: Som pludselig at bo i et helt nyt hus, midt i Esbjerg

Hardie® Plank: Som pludselig at bo i et helt nyt hus, midt i Esbjerg

30-09-2017
Midt i en 3 årig renovering af DAB´s boliger kaldet Fuglebakken står Palle Nielsen som driftschef for boligforeningen.

 
“Renoveringen er selvsagt meget omfattende da vi på et tidligt tidspunkt valgte, at kun de indvendige vægge skulle bevares. Skelettet skulle så at sige genopbygges fra scratch og nyt tag, nye facader, nye vinduer og nye redskabsrum er nu det synlige resultat, hvilket komplet ændrer boligernes funktion og design til gavn for vores lejere”. ”Faktisk kan de nye boliger slet ikke sammenlignes med de trætte boliger fra 1950´erne, som vi havde og det er ikke spor tilfældigt at vi nu siger, at det svarer til at bo i et helt nyt hus inde midt i Esbjerg: ” udtaler Palle Nielsen, og fortsætter: ”Vores valg af Hardie® fibercementprodukter blev truffet ud fra det faktum, at det efterhånden har været på det danske marked i mere end 12 år og at det derfor har bevist sin holdbarhed i det nordiske klima, hvor vejret som bekendt kan skifte fra varmt og solrigt til køligt og regnfuldt fra det ene minut til det andet.”

“Da vi desuden spurgte ind til, hvor mange reklamationer som James Hardie havde modtaget i løbet af disse 12 år og fik beskeden at dette kun var under 0,02% ja der var beslutningen meget let at træffe, Hardie® Plank Facadebrædder blev bestilt via Jensen&Jensen og deres samarbejdspartnere”.

Produkter med så lavt vedligehold som muligt har været i fokus hele vejen, så derfor er mursten og produkter i fibercement blevet nøje udvalgt af bygherren. ”Til alle vores 187 redskabsrum og vores hegnsløsninger har vi i samråd med Tømrerfirmaet Jensen&Jensen i Esbjerg, valgt Hardie® Plank Facadebrædder i farven sort. Netop det, at vi bryder murstensfacaden med dette produkt i fibercement i en anden farve, er med til at gøre udseendet meget mere moderne, tidssvarende og imødekommende ” slutter Palle Nielsen.

At Hardie® Plank Facadebrædder endvidere kun kræver meget lidt, ja faktisk et minimum af vedligehold og ikke skal males, er et helt bevidst valg fra bygherrens DAB´s side. Beregninger viser nemlig at et skifte fra materialer med stort vedligehold som fx facader i træ til materialer med lavt vedligehold som fibercement facader, ofte er tjent hjem i løbet af 7-8 år. Herefter er det bare at glæde sig over besparelserne på budgettet år efter år.

Projektet i korte træk

  • Navn: Fuglebakken, Esbjerg
  • Type: 187 boliger med tilhørende redskabsrum og hegn ialt renoveret med 16.000 stk. Hardie® Plank Facadebrædder i farven sort
  • Alder: 1958/2017
  • Bygherre: DAB, Esbjerg
  • Udførende: Tømrerfirmaet Jensen & Jensen, Esbjerg
     
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×