Bestil din farveprøve her!

Hardie® Plank: Nytænkende læring for eleverne på Holy Cross

Hardie® Plank: Nytænkende læring for eleverne på Holy Cross

04-12-2017
En yderst tiltrængt ny grundskole bygning i Swindon, er blevet færdig før planlagt. Bygget af Beard Construction.
Efter Design & Build modellen, var projektet omfatte af en udfordrende tidsplan. Projektet blev gennemført fra tegnebord til færdiggørelse på bare 43 uger.

Arbejdet for kunderne the Clifton Diocese og Swindon Borough Council tilføjer Holy Cross School 2.000 m2 yderligere klasseværelse og faciliteter til de 420 elever. Den nye skole vil ikke alene bidrage til at imødekomme den øgende efterspørgsel efter grundskole i centrum af Swindon, men vil også give førsteklasses uddannelsesfacilitet og nytænkende lærings miljøer til de lokale børn.

Beard Construction brugte i tæt samarbejdet med arkitekt Cullian Design Hardie® Plank Facadebrædder i et mix af dristige, lyse farver – Græsgrøn og Havblå – opdelt med hvid og sort for at skabe frisk, sjov og nutidig æstetik.

Udseendet blev muligt ved hjælp af lodret montering, som skaber en skarp visuel effekt i vertikale striber.

Matthew Bennett, Byggeleder for Beard Construction fortæller “På grund af projektets udfordrende leverings dato, var arbejdet med et hurtigt at installere produkt, som Hardie® Plank weatherboard særligt vigtigt for at sikre en hurtigt opførelse på byggepladsen.

“Hardie® Plank facadebrædder er let at tilskære og tilpasse. Specielt ved brug af Gecko Gauge værktøjet til at fremskynde installationstiden yderligere.

Det var også meget nyttigt at Hardie® Plank facadebrædder kunne leveres hurtigt på byggepladsen.”

×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×