Bestil din farveprøve her!

Hardie® Plank: Hvorfor bygge nyt hus hvis du så alligevel skal male hvert 6-7 år?

Hardie® Plank: Hvorfor bygge nyt hus hvis du så alligevel skal male hvert 6-7 år?

08-10-2017
Dette var præcist tankegangen for familien Eliasson da de ville bygge nyt hus på den højt beliggende udsigtsgrund udenfor Uddevalla i Sverige.

”Vi havde i længere tid holdt lidt øje med et hus der lå på grunden i forvejen og vidste at vi måtte byde på det, hvis det blev sat til salg da vi havde en klar plan for projektet” siger Kjell Eliasson.
”Det nye hus skulle være 99% vedligeholdelsesfrit med vinduer i aluminium, terasser i komposit- materiale og facader i fabriksmalede plank med træstruktur i fibercement fra James Hardie. For vores vedkommende var en træfacade helt utænkeligt pga. det omfattende krav for vedligehold”

Der er ingen tvivl om at salget af vedligeholdelsesfrie facader vil være stigende i fremtiden modsat facader i træ, der ofte kræver meget vedligehold. Faktisk viser beregninger, at træ i gennemsnit skal males hvert 7 år og så er både økonomien og fritiden spoleret i forhold til fabriksmalet Hardie® Plank Facadebrædder produceret i miljøvenligt fibercement.

Forskellen på en malet overflade udført på byggeplads og Hardie® Plank facadebrædder fabriksmalede overflade, ligger i den 35 årige udvikling produktet har gennemgået og overfladen udført med ColourPlus™ Teknologi, hvor den ønskede farve faktisk bages ned i produktet i selve produktionsproccesen. Derfor yder James Hardie også en reel 15 års garanti på facadeprodukterne som Hardie® Plank Facadebrædder og Hardie® Panel Facadeplader.

”Vi er nu ved at lægge sidste hånd på projektet med en kombineret kontor/garagebygning med Hardie® Plank facadebrædder og James Hardie’s egne servicefolk har fulgt projektet fra start til slut og givet gode råd undervejs. Jeg er faktisk også selv gået aktivt ind i at promovere Hardie® Plank facadebrædder i markedet omkring hvor vi bor og til de håndværkere i mit netværk. Det undrer mig lidt at arkitekterne ikke har fået øje på dette produkt endnu!” slutter en tilfreds bygherre Kjell Eliasson.

Projektet i korte træk

  • Navn: Villa Uddevalla
  • Sted: Uddevalla, Sverige
  • Type: Villa, gæstehus og kontor/garage
  • Produkt: Hardie® Plank Facadebrædder i farven koksgrå
  • Opført: 2015
  • Bygherre: Familien Eliasson

 

 


×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×