Bestil din farveprøve her!

Hardie® Plank: Hjemmet ved flodbredden

Hardie® Plank: Hjemmet ved flodbredden

08-12-2017
Da Bill og Angie flyttede til Thorpe i 2002, bestod deres hus af en 30 meter lang bygning lavet af 3 store skure. 10 år senere og med deres pension i sigte, vidste de at det var drømme placeringen, men at renovere den eksisterende bygning ville blive udfordrende.

Efter at overvejet forskellige mulighederne, tog de beslutning om at rive den gamle bygning ned og selv-bygge nyt på den eksisterende grund.
 

De valgte en selvbygger pakke fra Potton kaldt Dartmoor, et stilfuldt design med facade beklædning. Bill forklarer sit valg:”Vi ønskede, at vores hjem skulle have et moderne udseende med klinkbeklædning. Vi kiggede på mange muligheder, herunder Hardie® Plank facadebrædder og for os var det en nem beslutning; hurtig at installere, omkostningseffektiv og smukt”.


Så hvorfor Hardie® Plank fibercement i stedet for træ beklædning? “Der var flere grunde til, at vi ikke valgte naturligt træ” Bill forsætter “Den første var pris, men hovedsageligt var vores beslutning baseret på fremtidig vedligeholdelse.”

“Vi er på vej ind i vores seniorliv, og om 5 år ønsker jeg ikke at male træbeklædningen, eller betale en masse penge for at andre skal gøre det for mig. Med Hardie® Plank facadebrædder forventer vi til fulde at det holder så længe som vi skal bo her.”

Bill besluttede også at installere beklædningen selv med hjælp fra venner og efter at have modtaget rådgivning og træning fra James Hardie. “Et af de vigtigste aspekter ved at bygge dit eget hjem, er et tæt samarbejde til din leverandør. Derfor var det godt at vi havde nogle at kontakte, nogen der gav råd og støtt. James Hardie besvarede alle vores spørgsmål, hvilket var betryggende. Vi har ikke set dette niveau af støtte fra nogen anden leverandør.”Reaktionerne på deres nye hjem har været meget positive, men folk tror ikke på Bill, når han fortæller at beklædningen er lavet af fibercement. “Folk er forbløffet, når vi fortæller dem det” siger Bill “Det ser ud som, og føles som normalt træ. Bare uden alt det vedvarende besvær med dyr vedligeholdelser.

“Jeg vil uden tøven anbefale Hardie® Plank beklædning. Husets facade fanger meget opmærksomhed, og det første indtryk tæller; de reaktioner vi har fået har alle været “Wow” hvilket er præcis det, vi håbede på. Det ser og føles bare perfekt.
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×