Bestil din farveprøve her!

Hardie® Plank: Førende design fornyelser i Berkshire

Hardie® Plank: Førende design fornyelser i Berkshire

04-12-2017
Førende boligudvikler St. Edward har annonceret startskuddet på en ny fase i et af de mest attraktive og største udviklingsprojekter i Reading.

Longwater Reach er en samling af 74 to-, treog fire-værelses huse i Green Park, der bliver opført af St. Edward, en del af Berkeley Group. Det nye projekt vil inkludere spændende New England-inspireret ejendomme, med arkitektonisk afspejling af kystens charme fra stilfulde kystbyer som Cape Cod og Hamptons på den Amerikas østkyst.
 

Det udvendige design udgøres af klassisk Hardie® Plank Facadebrædder i hvid og sort, der giver en naturligt træ effekt, lang levetid og en betagende afslutning.

Farvematchende balkoner og vinduesrammer fuldfører det komplette arkitektoniske udtryk, som passer ind med det omkringliggende landskab og stier. Alt designet til at matche det beroligende vandnære miljø.

Hver klynge -alle opført med Hardie® produkter -kommer med individuelle detaljer. Kam Mackrory marketing manager hos Berkeley Group, siger “Dagene med standard murstens huse er forbi. Vores kræsne kunder leder efter boliger med mere karakter og dette projekt afspejler denne udvikling”.

“Farveanvendelsen har været særligt vigtigt for os, for at opnå den ønskede æstetiske udtryk, og vi er glade for den positive responds fra potentielle husejere”.


Placeret syd for byens centrum, ved siden af Green Park Business Park, er Green Park Village spredt over 60 hektar omgivet af grønne områder med gangstier, cykelruter og naturstier. Denne unikke udvikling vil give et andet udtryk til Reading’s ejendomsmarked – Et smukt sø område, med mange hjem som tilbyder fantastisk udsigt over vandet.
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×