Bestil din farveprøve her!

HardieWindbreaker - Nu Hardie® Shield

Hardie® Shield; Effektiv beskyttelse i al slags vejr

02-06-2020
Klimaet bliver fugtigere og fugtigere, og det stiller høje krav til dine byggeløsninger. Derfor er den robuste fibercement-vindspærreplade Hardie® Shield (tidl. HardieWindbreaker™) udviklet til at kunne stå imod elementernes rasen uden at gå på kompromis med hverken arbejdsmiljø eller bæredygtighed.

Stærk og nem at håndtere for én mand
Hos entreprenørfirmaet J. A. Laursen A/S bygger man helst med Hardie® Shield (tidl. HardieWindbreaker™) som vindspærreplade, fortæller byggeleder og partner Kristian Aarslev: 
- I modsætning til almindelig vindgips kan den holde til at få regn og vind i 12 måneder uden at blive porøs og smuldre. Men den er også let at håndtere for tømrerne, så vi får nemmere ved at optimere arbejdet på pladsen. 

- Én mand kan håndtere en hel plade, så det fungerer superfint, supplerer tømrer Kilian Jørgensen fra J. A. Laursen A/S.
Hardie® Shield (tidl. HardieWindbreaker™) har 15 års garanti, er diffusionsåben og beskytter underkonstruktionen mod vind, vand og fugt. Derudover er den fremstillet af naturlige råmaterialer uden farlige stoffer eller salte, der kan gå i forbindelse med eller på anden vis korrodere tilstødende bygnings- eller konstruktionsdele.

Læs mere om Hardie® Shield (tidl. HardieWindbreaker™):
https://www.jameshardie.dk/da-dk/produkter/vindplade/hardie-shield-vindplade
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×