Bestil din farveprøve her!

Der er ingen tvivl hos os: “Fibercement ER vejen frem”

Der er ingen tvivl hos os: “Fibercement ER vejen frem”

05-11-2017
Vi stødte først på produktet hos én af vores trælaster der havde et åbent hus arrangement. Vi blev positivt overrasket og har brugt Hardie® Plank facadebrædder lige siden og været glade for det.

Produktet kan bruges på mange måder og ikke bare de traditionelle og de anbefalede, men også steder hvor man måske ikke troede det var brugbart pga. af vores egne kreative ideer griner Kenny, men gennemgående er det lave vedligehold altid i fokus og det er det kunderne efterspørger.

 
Sønnen Kim supplerer: Jeg synes produktet virker stærkt og meget stabilt, både når det bevæges og montores og så er det meget nemt at bearbejde og tilpasse på mål. I vores firma går vi altid op i præcise millimeter opmålinger hvilket også kan lade sig gøre med Hardie® Plank produktet og den tilhørende guillotine tilføjer Kenny.

Når snakken falder på strukturen i Hardie® Plank facadebrædder er der enighed imellem de to tømrere: Strukturen ligner normalt træ og har en pæn overflade, der er svær at sammenligne.

Der er en ganske stor referenceramme på Hardie® Plank Facadebrædder i Davids Tømrerfirma, da produktet er benyttet i over hundrede projekter siden firmaets start.

Alle kunder efterspørger jo vedligeholdelsesfrie produkter og alle steder vi kan bruge det, bruger vi det, så det er svært at udpege den flotteste byggesag vi har haft, da både Hardie® Panel facadeplader og Hardie® Plank facadebrædder er benyttet i rigtig mange byggesager.

Også på vores egne byggerier som fx datterens gavle på første salen, vores garage til materialer og ikke mindst familiens sommerhus, er beklædt med Hardie® Plank facadebrædder på alle facader griner og slutter Kim & Kenny.
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×