Lige siden det første JamesHardie® fibercementprodukt blev lanceret i Australien og i USA i midten af 1980'erne har vi som global spiller hele tiden udviklet os med bl.a. egne forsknings- og produktudviklingsafdelinger. Som et resultat af årtiers forskningsarbejde er HardiePlank® og HardiePanel® facadebeklædninger nu tilgængelige på markedet - ca. 6 millioner huse på verdensplan senere - som et byggemateriale, der er let, men særdeles formstabilt og modstandsdygtigt, og som hverken kryber eller svulmer op, og som ikke slår revner selv ved brug under de mest ekstreme klimatiske forhold. Takket være den tekniske og produktionsmæssige viden, der er bygget op i Australien, er firmaet nu en førende, global producent af højteknologiske byggematerialer med et bredt sortiment af løsninger til både indvendige og udvendige beklædningsopgaver.

JamesHardie® produkter

Opnå det rigtige look

Hvorfor altid bygge ens hjem i de samme farver, når der er så mange muligheder for et fleksibelt design og spændende farver? Lad os sammen bruge naturen som model og lege med de forskellige overflader, linjer og farver. James Hardie tilbyder alle tænkelige muligheder, både vandret, lodret og diagonal montage. Eller hvad med at blande disse linjer? Alt er op til dig for at give dit hjem et absolut unikt udseende.

Ethvert hus er med til at forme omgivelserne, såvel i byer som på landet. Derfor har James Hardie produkter, der tilpasser sig omgivelserne. Vi leverer materialer, der får huse og hjem til at indgå i en perfekt harmoni med deres omgivelser.

JamesHardie® services

Vores forskellige ydelser kan hjælpe dig nemmere igennem byggeprocessen.

Hvorfor fibercement?

De gode egenskaber I vores fibercement-produkter gør, at de er de foretrukne produkter med lavt vedligehold til facader hos håndværkere, arkitekter og husejere. James Hardie fibercementprodukter er tynde og dermed i “letvægtsklassen”, men er alligevel stærke og nemme at montere i forhold til gængse byggematerialer til facader. Det sikrer, at dit byggeri skrider hurtigere frem – uden komplikationer og fordyrende ekstraløsninger.
  • Udseende der ikke falmer
  • Krymper ikke, revner ikke
  • Letvægtsprodukter for en nem montage
  • Tager hensyn til miljøet
  • Kræver kun minimalt vedligehold

JamesHardie® innovation & teknologi

Ikke alle fibercementprodukter er ens.

More builing solutions

James Hardie Europe offers specialised soluions with its two brands fermacell® and Aestuver®

×