Bestil din farveprøve her!

Hardie® Architectural Panel

Minimalt vedligehold - uendelige designmuligheder

Hardie® VL Plank

Mindst 20 % hurtigere montage

Hardie® Panel

Stilrent design - Minimalt vedligehold

Hardie® Plank

Naturligt udseende - førsteklasses brandbeskyttelse

Lige siden det første Hardie® fibercementprodukt blev lanceret i Australien og i USA i midten af 1980'erne har vi som global spiller hele tiden udviklet os med bl.a. egne forsknings- og produktudviklingsafdelinger.

 

Som et resultat af årtiers forskningsarbejde er Hardie® VL Plank, Hardie® PlankHardie® Panel og Hardie® Architectural Panel facadebeklædninger nu tilgængelige på markedet - over 6 millioner huse på verdensplan senere - som et byggemateriale, der er let, men særdeles formstabilt og modstandsdygtigt, og som hverken kryber eller svulmer op, og som ikke slår revner selv ved brug under de mest ekstreme klimatiske forhold. Takket være den tekniske og produktionsmæssige viden, der er bygget op i Australien, er firmaet nu en førende, global producent af højteknologiske byggematerialer med et bredt sortiment af løsninger til både indvendige og udvendige beklædningsopgaver.

Hardie® VL Plank

Stilrent design. Nem montage.

Med Hardie® VL Plank får du det velkendte fibercementmateriale fra James Hardie, som kommer med unik holdbarhed, minimalt vedligehold og vores 7. generation af ColourPlus™ teknologien. Denne unikke teknologi giver os alle en sikkerhed for at farven og overfladen holder. Derfor giver vi dig 15 års garanti! Du får også en udvidet styrke i selve produktet med den ekstra tykke planke på 11 mm.

Stilrent, holdbart og af høj kvalitet

Hvorfor fibercement?

De gode egenskaber i vores fibercementprodukter gør, at de er de foretrukne produkter med lavt vedligehold til facader hos håndværkere, arkitekter og husejere. Hardie® fibercementprodukter er tynde og dermed i “letvægtsklassen”, men er alligevel stærke og nemme at montere i forhold til gængse byggematerialer til facader. Det sikrer, at dit byggeri skrider hurtigere frem – uden komplikationer og fordyrende ekstraløsninger.
  • Udseende der ikke falmer
  • Krymper ikke, revner ikke
  • Letvægtsprodukter for en nem montage
  • Tager hensyn til miljøet
  • Kræver kun minimalt vedligehold

Find dit Hardie®-produkt

Opnå det rigtige look

Hvorfor altid bygge ens hjem i de samme farver, når der er så mange muligheder for et fleksibelt design og spændende farver? Lad os sammen bruge naturen som forbillede og lege med de forskellige overflader, linjer og farver. James Hardie tilbyder alle tænkelige muligheder; både vandret, lodret og diagonal montage. Eller hvad med at blande disse linjer? Det er op til dig, hvordan du vil give dit hjem et unikt og personligt udseende.

Ethvert hus er med til at forme omgivelserne, såvel i byer som på landet. Derfor har James Hardie produkter, der tilpasser sig omgivelserne. Vi leverer materialer, der får huse og hjem til at indgå i en perfekt harmoni med deres omgivelser.

James Hardie innovation og teknologi

Ikke alle fibercementprodukter er ens.

En del af noget større

Med mærkerne JamesHardie®, fermacell® og Aestuver® tilbyder James Hardie Europe en lang række byggematerialer og systemer, så du kan få specialiserede løsninger.

×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×