Bestil din farveprøve her!

James Hardie Denmark ansætter ny salgschef

James Hardie Denmark ansætter ny salgschef

22-12-2021
James Hardie Denmark har netop budt velkommen til 41-årige Thue Houlberg som ny salgschef. Han kommer med mere end 20 års erfaring fra blandt andre Etex Nordic og Saint-Gobain og ser frem til at udvikle og lede salget af James Hardie fibercement og fermacell® fibergips på det danske marked.
I december 2021 hentede James Hardie Denmark, der holder til i Gedved nær Skanderborg, 41-årige Thue Houlberg ind som ny salgsansvarlig for det danske marked. Thue kommer senest fra en stilling som administrerende direktør hos Fosroc Scandinavia og før det var han hos den multinationale byggematerialekoncern Saint-Gobain.

Thue Houlberg kommer til at have skarpt fokus på de ambitiøse vækstplaner indenfor fibercement hos James Hardie. Disse vækstplaner inkluderer naturligvis det fortsatte store fokus på udrulningen af Hardie® VL Plank, som blev lanceret i efteråret.

- Jeg glæder mig til at komme i gang, til at komme ind under huden på både virksomhed og kollegaer her hos James Hardie Denmark. Jeg har beskæftiget mig med trælastbranchen og i mange år og det bliver fantastisk at skulle det igen, fortæller han. 


Vindermentalitet og branchekendskab skal bane vejen for succes

Thue Houlberg er velbevandret i fibercementens verden. Fra 2007 til 2013 var han nemlig ansat hos Etex Nordic som produktchef med ansvar for at introducere fibercementen i Skandinavien. Efterfølgende har Thue tilbragt knap seks år som salgschef hos Komproment i Svenstrup. Saint-Gobain og byggekemikalievirksomheden Fosroc er senest blevet føjet til cv’et.

- Thue trækker på solid erhvervserfaring – også fra fibercementens verden. Det er naturligvis en stor fordel, når han skal stå i spidsen for salgsaktiviteterne på det danske marked. Jeg har en stor tiltro til, at Thues vindermentalitet og branchekendskab bliver til James Hardies fordel, fortæller markedsdirektør Niels-Jørgen Pallesen.   

- Jeg ved, hvilke mekanismer, der virker, og dem vil jeg naturligvis forsøge at omsætte i mit nye job som salgschef hos James Hardie. Med det sagt, så skal jeg jo lære virksomheden og mine nye kollegaer at kende. Det ser jeg enormt meget frem til, afslutter Thue Houlberg.

Thue bor med sin kone og deres tvillingepiger på 13 år i Esbjerg, hvor han har boet hele sit liv. 
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×