Bestil din farveprøve her!

Stillingen er besat

Er du vores nye kundeservicemedarbejder?

19-05-2022
Stillingen er besat, men vi har travlt i øjeblikket, så følg os på LinkedIn og hold øje med nye stillingsopslag. 

Står du og mangler et job i dit sabbatår? Eller vil du gerne prøve dig selv af inden for en kundeservicefunktion? James Hardie i Gedved leder efter en ny kollega med tiltrædelse snarest til et spændende og alsidigt barselsvikariat (enten del- eller fuldtidsstilling) som back- office/kundeservicemedarbejder. Stillingen er tidsbegrænset til d. 30.04.2023.


Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i:

• Kundebetjening- og service

• Ordrebehandling – vi arbejder i SAP men vi forventer blot at du har en god system- og IT-forståelse, så oplærer vi dig i resten

• Support til og sparring med resten af salgsorganisationen

• Udvise høj grad af service overfor vores kunder


Du vil blive en del af en arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, som sætter en ære i at yde den bedste kundeservice. Du har naturligvis sans for detaljen og kan godt lide at tingene til tider går stærkt.


Som person er du positiv og imødekommende, og du ser nye udfordringer og systemer som spændende. Du er selvfølgelig tryg ved at kommunikere med kunder både mundtligt og skriftligt. Engelsk er et krav, og hvis du kan tysk, så er det en fordel. Har du erfaring med kundeservice og ordrebehandling er det et plus, men din baggrund er ikke afgørende. Brancheerfaring er ikke en forudsætning.


Er det dig, vi leder efter? Så send snarest muligt din ansøgning til Kundeservicechef [email protected]. Samtaler afholdes løbende.

James Hardie Scandinavia driver virksomheden i Danmark, Sverige og Norge med varemærkerne James Hardie®, fermacell® og Aestuver®. Det skandinaviske hovedkontor ligger i Gedved mellem Horsens og Skanderborg og beskæftiger i alt 30 medarbejdere.
James Hardie er en virksomhed, der aldrig står stille. Inspireret af ny og stadigt bedre teknologi og motiveret af vores begejstring for innovation udvider og optimerer vi hele tiden vores tjenester for at udvikle og tilbyde stadigt bedre produkter. Vi investerer derfor meget i forskning og udvikling med særligt fokus på produktkvalitet og produktionseffektivitet for at skabe vedvarende produkter, der er billige at vedligeholde. Arkitekter, rådgivere, bygherrer og husejere kan hos os finde trendsættende løsninger til gennemførelse af deres individuelle drømme.
×

Bestil din personlige farveprøve i dag

Udforsk den nye Hardie® VL Planks stilrene design og eksklusive V-samling, der gør montagen nemmere. Se farverne med dine egne øjne og mærk materialet i dine hænder.
Bestil farveprøve her!
×