“The single most important factor in green architecture is durability. If you want something to be green it has to last a long time. It has to handle water, heat and UV radiation. Fibre cement handles all three exceptionally well.”
Joseph Lstiburek

Det langtidsholdbare og bæredygtige valg

James Hardie’s fornemmeste opgave er at hjælpe dig til et bedre, mere holdbart og nemmere byggeri. Som markedsleder inden for byggematerialer i fibercement, vil vores tilgang til bæredygtighed gå længere end til bare vores produkter. En minimering af miljøbelastningen i produktionen stiller endnu større krav til os som producent.

Derfor er vores produktionsproces bygget på viden om de nyeste teknologier for at producere miljøvenlige, holdbare produkter og på at arbejde hen imod en mere bæredygtig fremtid.

  • Vores standarder betyder, at kun de bedste råmaterialer er brugt til fremstilling af Hardie® produkter.
  • Vores fabrikker i USA (Pulaski, Peru og Reno) er ISO 14001 certificerede.
  • Mindst 75 % af råmaterialerne er indkøbt lokalt og tæt på fabrikken
  • Vores produkter til udvendigt brug kan benyttes til at opnå en BRE A+ certificeret facade (BRE Green Products Guide).
  • Råmaterialerne: Portland cement, cellulose papir, sand og vand – er alle ingredienser med lav toxitet.
  • Vi benytter de nyeste teknologier inden for optimering af genbrug, specielt inden for råmaterialer og minimering af brug af både vand og elektricitet. Når det færdige produkt først er monteret, bruges der færre resurser på udskiftning – og ligeledes minimeres vedligehold og reparationer i forhold til andre gængse byggematerialer.
  • Vores ColourPlus™ Teknologi betyder en ensartet overflade i høj kvalitet, der ikke skal males efterfølgende og som dermed sparer miljøet for belastning af tomme malerspande (ofte med rester af maling), pensler, penselrens mm.
  • Den lave densitet i vores produkter betyder, at de kan transporteres med mindre energi end tunge byggekomponenter. Hurtig montage giver også mindre påvirkning. Vi fortsætter med at investere og udvikle produkter, der er holdbare, energibesparende og med lavt vedligehold.
  • Husejerens sikkerhed er vigtig for os. Derfor er alle vores fibercementprodukter ubrændbare iht. A2-s1-d0 standard.
×