Referencer / testimonials

 

Solid og let løsning for os professionelle…

“Som tømrermester har jeg brug for produkter, som er nemme at montere, og som bevarer produktets struktur fra fabrik til slutbruger.

“Tidligere efterspurgte mine kunder et vedligeholdelsesfrit produkt til facadebeklædning samt montering langs tagets kanter. Mit bedste råd var dengang; masser af maling - og gerne hvert år. Med HardiePlank produkterne er det nu fortid.

“Da jeg selv skulle brygge hus, var valget af HardiePlank derfor nemt. Jeg havde stor erfaring med produktet og valgte at montere HardiePlank vandret med Metal Trim hjørneløsninger. Det giver mit hus en super flot finish. Jeg kan derfor kun anbefale HardiePlank”.

Med venlig hilsen, Tømrermester Anders Dupont, 5462 Morud

 

Flot løsning - og masser af fritid fremover…

“Min mand og jeg har længe været ked af den nedslidte facade i vores gamle sommerhus tæt ved det salte havvand. Og at male huset hvert andet år er både tidskrævende og ret surt at bruge fritiden på.

“Ny facade i HardieLinea fibercement i farven lys grå var løsningen. De 16 mm tykke planker kunne uden problemer monteres uden på den eksisterende beklædning - endda helt uden synlige sømhuller. På hjørner og omkring vinduer valgte vi hvid HardieTrim, som op mod de kraftige planker gav huset mere dybde og et stilrent ydre.

“Nu ser vi frem til rigtig mange vedligeholdelsesfrie år, så vi for alvor kan holde fri, når vi har fri”.

Med venlig hilsen, Lisbeth Olsson, Jørgensø Strand, Nordfyn

Sommerhus før og efter med ny HardieLinea facade:

HardieLinea før og efter

 

Efterspørgslen på byggematerialer fra de danske boligselskaber er høj som aldrig før…

Her er leveret 4.500 m2antikrød HardiePlank til en boligforening i Hinnerup ved Aarhus – og det lader ikke til, at efterspørgslen fortager sig foreløbigt. Den forhøjede renoveringsramme fra Landsbyggefonden har sat skub i renoveringsbølgen rundt om i de danske boligselskaber.

”Det kostede os omkring 1 million kroner hvert femte år at få malet al træværket i afdelingen. Træværket var fra 60’erne og 70’erne, og vi var efterhånden godt og grundigt trætte af det omfattende vedligehold, som de 132 skure med tilhørende hegn krævede. Samtidig var det virkelig mange penge at kaste efter 50 år gammelt træ, hvorfor vi valgte Hardie Planken for at spare på de store udgifter til maling i fremtiden,” fortæller inspektør i Boligkontoret Århus, Johnny Lillethorup.

Før og efter:

HardiePlank før og efter

© 2017 James Hardie Building Products Ltd.