Hvorfor vælge James Hardie?

 

MILJØ

James Hardie og miljøet: Et vedvarende engagement.James Hardie har siden 1999 aktivt deltaget i undersøgelser og programmer til analyse af fabrikationsprocedurer og produkternes livscyklusser.Det har resulteret i en bemærkelsesværdig reduktion af vand og råstoffer i forbindelse med produktionsfaserne. Derudover oplever vi en signifikant nedgang i omfanget af affald og forurening på selve byggepladsen. Først og fremmest fordi James Hardie® produkterne af fibercement ”af natur” allerede er hensynsfulde overfor miljøet.

 

En fantastisk holdbarhed

James Hardie® produkter består af fibercement og er modstandsdygtige over for fugt og klimatiske ændringer - selv når de tages i brug under ekstremt fugtige eller kolde forhold. Under almindelige forhold og brug har produkterne en beviselig levetid på mere end 50 år!

 

Minimal vedligeholdelse

James Hardie® malingens store modstandskraft begrænser brugen af opløsningsmidler i årene fremover. En simpel årlig vedligeholdelse med vand og sæbe (om nødvendigt) er tilstrækkeligt.

 

Lette

Med en middel densitet passer James Hardie® produkterne i fibercement perfekt til lette konstruktioner med træ eller stålskelet.Vores fabrikker i USA er ISO 14001 certificerede. Det betyder, at miljøledelsen er udviklet og vurderet til at være i overensstemmelse med kravene hvad angår bæredygtig produktion og udvikling.

 

INNOVATION

Facadeløsninger, der er innovative og smukke.Vi investerer hvert år mere end 30 mil. USD i forskning og udvikling af vores produkter og ønsker ad den vej at skabe en ambitiøs Research/Development politik med det stadige ønske, at tilbyde byggebranchen holdbare facadeløsninger, der både er lette at montere og vedligeholde.I 1980’erne positionerede James Hardie® sig som førende inden for udviklingsarbejdet med fibercement og indgav ECC-patent (Engineered Composite Cement), der er den nye generation af fibercement uden asbestfibre men i stedet på basis af cement og cellulosefibre. Dette materiale i en exceptionel kvalitet yder stor holdbarhed og modstandskraft over for både ild, skiftende vejrforhold og insektangreb. Derudover rummer materialet stor fleksibilitet i forb. med montage og kræver minimal vedligeholdelse. Dermed imødegik vi, som de første på markedet for fibercementprodukter, de skærpede krav fra bygmestre, arkitekter og bygherrer.For nylig har virksomheden udviklet en eksklusiv farvelægningsteknologi på fabrikken ved behandling med flerlags ColorPlus® maling. Den teknik garanterer en upåklagelig kvalitet og en fantastisk holdbarhed for produkterne. James Hardie® maling er udviklet i 12 standard farver med mulighed for tilvalg af 9 ekstra farver.

 

DESIGN

James Hardie, lette løsninger til ventilerede facader.Med et komplet produktudvalg inden for brædder, facadeplader og tilbehør muliggør James Hardie produkterne alle de unikke og holdbare løsninger i ventilerede facader, som branchens parter efterspørger.Vores produkter kan snildt mikses med mursten, pudsede facader og/eller andre materialer for et unikt design. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for arkitekten eller den designinteresserede bygherre.JamesHardie® facadeløsninger tillader alle arkitektoniske muligheder og får dermed netop DIT hus til at adskille sig fra mængden.

Se vores billedgalleri for mere inspiration.

 

© 2017 James Hardie Building Products Ltd.