Entreprenører og forhandlere

Husets ydre er mindst lige så vigtigt som husets indre. Både designmæssigt men også værdimæssigt da potentielle købere i højere grad vælger huse med minimal vedligeholdelse og lang holdbarhed. Hos James Hardie® imødekommer vi netop disse krav fra køberne, og vi gør os umage for at fremstille de produkter, der gør det muligt for jer at konstruere et spændende hus - og sågar overgå køberens forventninger.

Vores facadebeklædninger har særdeles mange funktioner og kan let forenes med traditionelle byggematerialer for at opnå det spændende, personlige præg, der adskiller netop jeres hus fra naboens. Ved valg af James Hardie® facadebeklædninger vælger du endvidere produkter, der er fremstillet på en måde, der påvirker miljøet mindst muligt. For yderligere oplysninger klik her.

 

 • Fordele

  Alle vores produkter til facadebeklædning er fremstillet på basis af fibercement, fremstillet af Portlandcement, sand, cellulosefibre, vand og få udvalgte tilsætningsstoffer. De væsentligste fordele ved vores produkter er:

  • Rain on surface

   Vejrbestandigt

   Produktet er designet og udviklet specielt til det nordiske klima og tåler derfor både regn og hård frost.

  • Tools

   Let at montere

   Montagen foregår uden forboring, og vi anbefaler, at du benytter en sømpistol til montagen, da det både er nemt og tidsbesparende.

  • Brush

   Minimal vedligeholdelse

   Den specielle ColorPlus-teknologi sikrer overfladen og farven i mange år frem. Produktet “arbejder ikke”, og malingen kan derfor ikke knække af. Brug en alm svamp og vand én gang om året, og din facade er som ny.

  • Insect and rat

   Resistant mod svamp og skadedyr

   Produktet kan ikke angribes af termitter eller andre skadedyr, og det modstår også svampeangreb.

  • Flame

   Brandsikret

   Produktet er en brandklasse A2 beklædning og er dermed ikke-brandbar.

 • Fotogalleri

  ​[gallery]

© 2017 James Hardie Building Products Ltd.