ColorPlus® teknologi

Alle JamesHardie® facadeprodukter benytter den patenterede ColorPlus® teknologi, der sikrer farvens glans og dermed en ensartet overflade mange år frem.

JamesHardie® fører nøje tilsyn med sine produkter - fra den første blanding af cement til den endelige påføring af maling - på én og samme fabrik, hvor ekspertisen er til stede. Der udføres mere end 41 kvalitetskontroller i fremstillingsprocessen samt 3 laboratorietest for at kontrollere langtidsholdbarheden og for at garantere, at alle produkter opfylder James Hardie®s høje standarder. Dermed sikres du en facade, der holder i generationer!

Endvidere står JamesHardie® ColorPlus® teknologien som en revolutionerede fremgang. Malingen, der benyttes ved processen, er særligt fremstillet til vores produkter og er et resultat af mere end 4 års udviklingsarbejde og mere end 2000 formularer. Det giver produktet en meget holdbar finish, der kræver minimal vedligeholdelse i årene fremover.

 

 • Produktdetaljer

  Falmer ikke

  Almindeligt kendte facademalinger, der påføres på stedet, falmer meget med tiden og efterlader farver, der er matte og vanskelige at tilpasse ved fx udskiftning og/eller reparationer. James Hardie® ColorPlus® maling er fremstillet til specielt til at modstå skader fra solens UV-stråler. Det er grunden til, at James Hardie® ColorPlus® teknologiens finish giver en 30 %* bedre modstandsdygtighed over for farvetab. Maling på fabrikken sikrer endvidere, at den bedste ekspertise er til stede, hvor tingene sker. Derfor vover vi den påstand, at resultatet er minimum 50 % bedre og stærkere end maling påført på stedet!*Kilde: Laboratorietest hos James Hardie®

   

  Miljømæssige fordele

  ColorPlus® teknologien giver ikke kun en holdbar finish af høj kvalitet, men indebærer også mange miljømæssige fordele i forhold til en maling påført på stedet. Fabrikationsprocessen eliminerer nemlig flygtige, organiske forbindelser (VOC) på arbejdsstedet.ColorPlus® produkter reducerer ligeledes behovet for vedligeholdelse i forhold til malingsløsninger påført på stedet. En ColorPlus® holdbar finish reducerer frekvensen af malingsarbejde og dermed mængden af såvel pensler som halvtomme bøtter der ender på lossepladsen!

   

  Farveguide

  Se den spændende farveskala og træf dit personlige farvevalg, der passer til netop dit hus.

  Farveguide
  For netop at matche den farve, der passer til dit byggeri, har James Hardie® produkterne hele 12 standardfarver i PLANK (+ 9 ekstra som skaffevare) og 2 standardfarver i LINEA (+ 8 ekstra som skaffevare).
  Overflader
 • Installation
  PDF DOWNLOADS
 • Fotogalleri
 • FAQs
 • Garanti

   

© 2017 James Hardie Building Products Ltd.