Arkitekter og designere

James Hardie® facadeløsning der findes i 2 overflader og et komplet farveudvalg, tilbyder arkitekter uendelige muligheder for at designe funktionelle og elegante løsninger i byggerier med lette facader.

Vores facadeløsninger passer fint til såvel en klassisk som en moderne stil og kan forenes med mere traditionelle byggematerialer som fx mursten, træ eller pudsede facader. Mulighed for et personligt og unikt design er bestemt tilstede.

Når du vælger vores facade løsninger, vælger du også produkter der er fremstillet og belaster miljøet mindst muligt. For yderligere information om holdbarhed klik her.

 

 • Fordele

  ​Alle vores produkter til facadebeklædning er fremstillet på basis af fibercement, fremstillet af Portlandcement, sand, cellulosefibre, vand og få udvalgte tilsætningsstoffer. De væsentligste fordele ved vores produkter er:

  • Rain on surface

   Vejrbestandigt

   Produktet er designet og udviklet specielt til det nordiske klima og tåler derfor både regn og hård frost.

  • Tools

   Let at montere

   Montagen foregår uden forboring, og vi anbefaler, at du benytter en sømpistol til montagen, da det både er nemt og tidsbesparende.

  • Brush

   Minimal vedligeholdelse

   Den specielle ColorPlus-teknologi sikrer overfladen og farven i mange år frem. Produktet “arbejder ikke”, og malingen kan derfor ikke knække af. Brug en alm svamp og vand én gang om året, og din facade er som ny.

  • Insect and rat

   Resistant mod svamp og skadedyr

   Produktet kan ikke angribes af termitter eller andre skadedyr, og det modstår også svampeangreb.

  • Flame

   Brandsikret

   Produktet er en brandklasse A2 beklædning og er dermed ikke-brandbar.

 • Fotogalleri

  ​[gallery]

© 2017 James Hardie Building Products Ltd.